Fit en Gezond het jaar Rond

De indeling van Fit en Gezond het Jaar Rond bestaat uit een sterk verhaal, verdeeld over een 4-tal kwartalen, passend bij de seizoenen. Dit maakt FGJR lekker prikkelend voor alle medewerkers.

Fit en Gezond het jaar Rond

De effecten van een jaar lang aandacht voor vitaliteit zijn ook merkbaar in een stuk bewustwording op de langere termijn: zo stimuleer je een gezonde leefstijl, aandacht voor een goede werkhouding (zowel letterlijk als figuurlijk) en een duurzame insteek in de basishouding van jezelf en je collega’s.

A-Way Events & Wellness ontwikkelt op breed terrein vitaliteitbevorderende programma’s voor medewerkers. Wij willen mensen op gezamenlijk en individueel niveau motiveren om te werken aan een gezonde leefstijl. Vitale medewerkers hebben een positieve uitwerking op zichzelf en hun omgeving.

Het vitaliteitbevorderende medewerkersprogramma Fit en Gezond het Jaar Rond (FGJR) werkt met een 3-stappen traject.

  1. Inspireren
  2. Motiveren en informeren
  3. Faciliteren

Het verhaal en de opzet zijn zo aansprekend mogelijk, dus voor alle medewerkers is het aantrekkelijk en laagdrempelig om mee te doen met FGJR. Zowel voor de actieve sporter als voor de gematigde beweger. En voor zowel de bewuste eter als voor iemand die in de keuken gaat voor snelheid en gemak. En bovendien effectief, want gebaseerd op een bewezen aanpak.
Met FGJR pluk je vruchten; niet alleen het laaghangend fruit maar ook deelnemers die moeilijk in beweging te krijgen zijn laten zich inspireren!

Inspireren

Stap 1 bevat het ‘’grote verhaal’’ van een thema, zoals bijvoorbeeld gezonde voeding of beweging. Dit wordt middels documentatie overgebracht, eventueel uitgebreid met een interactieve kick-off. Hier wordt de grond dus eigenlijk vruchtbaar gemaakt door bijvoorbeeld kunstmest toe te voegen!

Motiveren en informeren

Daarna wordt in stap 2 kennis aangereikt: hoe kan je binnen dit onderwerp verbetering aanbrengen in je leefstijl. Dit kan in de vorm van een leerzame clinic of workshop.
Dit is eigenlijk het zaaien van vruchten en zaden in de grond!

Faciliteren

Onder stap 3 vallen de tools en gadgets om in je dagelijks leven meteen van start te kunnen gaan. Lekker effectief en pragmatisch!
In deze stap wordt de vruchtbare grond dagelijks gevoed door water te geven zodat de zaden kunnen uitgroeien zodat er vruchten geplukt kunnen worden!

 

Met deze opzet wordt ingezet op duurzame gedragsverandering. Persoonlijke winst maar ook teamspirit, een lager verzuim en een vitale/energieke sfeer zijn de effecten die je hiermee binnen je organisatie of afdeling bereikt!

Fit en Gezond het Jaar Rond

Dit programma is in samenwerking met Fitbox.

 


Aantal personen
Vanaf 25 tot 10000
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes