Het Oude Slot, Heemstede

Het Oude Slot is een landelijk en vooral bourgondisch gelegen locatie nabij Haarlem en Amsterdam. Via de vredesbrug maak je je entree richting een schitterend gerestaureerd monumentaal Nederhuys, de Duivenpoort en Theeschenkerij op een vier hectare groot landgoed met boomgaard, waterpartij, weilanden en fraai aangelegde tuinen.

Het Oude Slot 

Deze prachtige en landelijk gelegen locatie is de ideale locatie voor welke gelegenheid dan ook. Met een eigen parkeerplaats voor 150 auto's is deze locatie erg geschikt voor grote groepen. Het Oude Slot beschikt over verschillende zalen en vertrekken voor zowel vergaderingen vanaf tien personen tot productpresentaties, seminars, bedrijfsfeesten en meer. Combineer je vergadering met een Teambuilding activiteit of kies voor een Energizer voor een extra energieboost. 

 

De Theeschenkerij 

Op het landgoed van het Oude Slot, in de voormalig vrijstaande dienstwoning, bevindt zich de theeschenkerij. Op het sfeervolle terras kunt u genieten van thee en andere lekkernijen. De theeschenkerij is ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes of vergaderingen. Deze locatie biedt ruimte voor groepen tot 40 personen. 

Kijk hier voor al onze bedrijfsuitjes die we bij Het Oude Slot kunnen organiseren.

 


Aantal personen
Van 8 tot 800
Locatie
Strand Locatie, Vergader Locatie

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes