Game Based Learning - Marshall

Game Based Learning - Leiderschapsspel voor jouw team! Het spel om authentiek gedrag naar boven te laten komen en inzicht te krijgen in gedrag en communicatie.

Game Based Learning

Game Based Learning is spelgebaseerd leren.  Een spel werkt drempelverlagend en is bestuurbaar. Het  is een leerzaam spel,  je vergaart inzicht en kennis die je kan gebruiken in het normale (werk)leven.

Marshall's Gold, het leiderschapsspel voor teams

Met ons leiderschapsspel wordt het sociaal gewenst gedrag onbewust door de deelnemers naar de achtergrond geschoven en komen vaste patronen en authentiek gedrag naar boven. Het leiderschapsspel is een mooie Game Based Learning om op een snelle en heldere manier inzicht te krijgen in gedrag en communicatie.

Na afloop van de game vindt een uitgebreide evaluatie plaats waarin wordt gereflecteerd op wat er tijdens de game gebeurde. De deelnemers worden uitgedaagd om hun eigen handelen en dat van hun medespelers onder de loep te nemen.

De basis van persoonlijk leiderschap is zelfkennis. Bewustzijn van gedrag en manier van communiceren in combinatie met inzicht in competenties, waarden, drijfveren en (belemmerende) overtuigingen zorgt voor professioneel functioneren. 

Marshall's Gold, Scrum & Agile

Mocht je opzoek zijn naar een Scrum & Agile Game, Marshall's Gold biedt het.
We starten met het opstellen van scrumteams. De scrumteams moeten in een kort tijdsbestek de taken verdelen en (spel)strategie bepalen.

Tijdens het spel heb je te maken met onverwachte situaties, belasting en spelregels.

Hoe werk/handel  jij wanneer de stress opgevoerd wordt? Hoe werk je als scrumteam en hoe Agile ben je daadwerkelijk? Welk  authentiek gedrag komt naar boven? Kan je overzicht behouden?

Een Game Based Learning spel geeft je op een ludieke manier inzicht in je eigen handelen en hoe anderen werken in stressvolle situaties.  


Aantal personen
Vanaf 8 tot 24
Locatie
Indoor
Tijdsduur
0

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes