Escape Game

Zorg dat je zo snel mogelijk de code kraakt! Zoek naar aanwijzingen, los puzzels en raadsels op, voltooi opdrachten, maar vooral… wees slim, creatief en werk samen.

Kan jij ontsnappen?

Je zit samen met je team opgesloten in een kamer... om je heen zie je puzzels, cijfers, letters, raadsels en… 5 koffers. Deel je kennis, combineer elkaars kwaliteiten want in je eentje lukt het niet. Maak gebruik van de attributen, zoek naar aanwijzingen en voer opdrachten uit om de code te kraken en de finale kist te openen. Niets is wat het lijkt, neem alles in de kamer goed in je op.... is dit een hint ? Of juist een ‘rookgordijn’. En wat beteken die cijfers achterop?

Communiceren en samenwerking is van cruciaal belang om het uiteindelijke doel te behalen. Na het spelen van dit spel weet je zeker dat je team hechter is geworden, er beter inzicht is verkregen in eigen manier van handelen inclusief dit van je team.  De Escape Game onderscheidt zich ten opzichte van andere games omdat de game op iedere mogelijke locatie op te bouwen is. Een Escape Game kan worden gespeeld in een afgesloten ruimte vanaf 6 tot 25 personen, vraag naar de mogelijkheden mocht er een grotere groep zijn.

Ga samen de uitdaging aan en ontsnap voordat de tijd weg tikt en de uitkomst voor altijd een raadsel blijven...

 

Andere activiteiten:

Agile Teambuilding Event
Escape Room (mobiele)
Office Games
Olympic Games
GPS-tocht

 

Check hier voor meer leuke bedrijfsuitjes.


Aantal personen
Vanaf 6 tot 25
Locatie
Outdoor, Indoor
Tijdsduur
0
Prijs per persoon
Overzicht per minimum en maximum aantal personen
8 20 op aanvraag
21 40 op aanvraag
41 100 op aanvraag
101 op aanvraag
De getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Met grotere aantal deelnemers of wanneer je een combinatie wilt van verschillende activiteiten, vraag een offerte op maat aan.

Zoek & boek

Bedrijfsuitjes